Ο Φωκίων Ζαΐμης κοντά στους ποδηλάτες: «Πρέπει να αποκτήσουμε όλοι ποδηλατική συνείδηση»

    Ημερομηνία:

    Στις εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (ΠΟΠ)  παραβρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Φεβρουαρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης.

    Ο κ. Ζαΐμης αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του συλλόγου και στην ποδηλατική συνείδηση που πρέπει να αποκτήσουμε όλοι, λέγοντας ότι: «Το ποδήλατο είναι ο  «βασικός πυλώνας της βιώσιμης κινητικότητας, μαζί με τη δημόσια συγκοινωνία και το περπάτημα ‒ αφενός για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών και τη μείωση αέριων ρύπων και θορύβου, αφετέρου για την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών κάθε τόπου».

    Φλίγκος

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας αναφέρθηκε και στα δύο εμβληματικά έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, τον μεγάλο ποδηλατόδρομο Αίγιο – Διακοπτό (14χλ.) αλλά και στο Ρίο – Άγιος Βασίλειος (4χλμ).  «Η ΠΔΕ θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις που έχει να στηρίζει έμπρακτα την ποδηλατική μεταφορά και ψυχαγωγία υλοποιώντας έργα και πραγματοποιώντας δράσεις», είπε ο κ. Ζαΐμης.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΟΠ Σπύρος Πολίτης δήλωσε πως:«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να μαζευτούμε με μέλη και ανθρώπους που αγαπούν την ποδηλασία γενικότερα. Μέσα από τη συνεργασία και τον διάλογο μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα».

    Ο Φωκίων Ζαΐμης κοντά στους ποδηλάτες: «Πρέπει να αποκτήσουμε όλοι ποδηλατική συνείδηση»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία στα φαρμακεία – Πότε θα είναι διαθέσιμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%81/

    Αφράτοι Επαγγελματικοί λουκουμάδες παραλίας

    Τα Υλικά που θα χρειαστείτε: 600 γρ. Αλεύρι για...

    Γκρέτα Τούνμπεργκ για τη φωτογραφία με το σάντουιτς: Πρόκειται για επικοινωνιακά κόλπα του Ισραήλ

    Στο Σαρλ Ντε Γκολ έφτασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που απελάθηκε από...