Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών αποχαιρετά τον Επαμεινώνδα Χριστόπουλο που “έφυγε” στα 82 του χρόνια

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη ιατρού Επαμεινώνδα Χρ. Χριστόπουλου σε ηλικία 82 ετών. Ο εκλιπών που είχε την ειδικότητα του παθολόγου, υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών συνεχόμενα από τις 16/5/1973 ενώ διετέλεσε & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, την περίοδο 1996-1999.

    Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

    Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τη θλιβερή είδηση της αναγγελίας του θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ.

    Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Πάτρα το 1942. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1973. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Παθολογία  και έλαβε τον σχετικό τίτλο το έτος 1984.

     Άσκησε επί σειρά ετών το ελεύθερο επάγγελμα στο κέντρο της πόλης μας και παρείχε τις υπηρεσίες του και ως συμβεβλημένος και ως ελεγκτής σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιαίτερα στον Οίκο Ναύτου.

    Υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών συνεχόμενα από 16/5/1973 ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου το διάστημα 1996-1999.

    Ήταν άνθρωπος της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς ενώ διακρίθηκε για την ευγένεια του χαρακτήρα του.

    Ως ιατρός τίμησε τον Όρκο του Ιπποκράτη, υπηρέτησε την επιστήμη του με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και προσήλωση στους ασθενείς του,

    Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίνο: Τα μηνύματα που δημοσιοποίησε και γέννησαν ερωτήματα – «Ποιος είναι αυτός; Πού τον ξέρεις;»

    Ο Νίνο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού...

    Γιώργος Μαυρίδης: Σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας ο παρουσιαστής

    Ο Γιώργος Μαυρίδης, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Σαουδική Αραβία, όπως έκανε...

    «Η Ρωσία μπορεί να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στην Ευρώπη στα επόμενα 5 χρόνια», λένε οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας

    «Εάν η Μόσχα αντιληφθεί το ΝΑΤΟ ως αδύναμο, η Ρωσία θα μπορούσε να διεξάγει έναν...

    ΠΑΤΡΑ: Τετάρτη και Πέμπτη θα ηχήσουν οι σειρήνες

    Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους...
    Best Shop