ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ στο tik tok στην Πάτρα ανησυχεί τους γονείς! Κορίτσι στην εφηβεία… κατέληξε στο Νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Τον φόβο και τον τρόμο έχει σκορπίσει σε γονείς η νέα μόδα που κυκλοφορεί μέσω βίντεο στο tik – tok και η οποία θέλει  μικρά κορίτσια να επιζητούν με κάθε τρόπο να… ενηλικιωθούν και να δείξουν γυναίκες.

    Έστω και με… ψέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες θραύση έχει κάνει  σε 12χρονα και  13χρονα κορίτσια που τελειώνουν το δημοτικό ή αρχίζουν το γυμνάσιο, βίντεο που δείχνει με λεπτομέρειες πώς να διεισδύσουν με κάποιο αντικείμενο στον παρθενικό τους υμένα.

    Και αυτό γιατί; Θέλουν να λένε ότι έχουν γνωρίσει τον έρωτα και με αυτόν τον τρόπο έχουν τα πειστήρια, εξασφαλίζοντας μια θέση στη θεωρούμενη σχολική «ελίτ» του νέου τους σχολείου,   έχοντας πλέον την αποδοχή των συμμαθητριών και των συμμαθητών τους.

    Διαφορετικά, με βάση την αντίληψη που υπάρχει στις τάξεις των εφήβων (τουλάχιστον σε έναν μεγάλο ποσοστό αυτών), το να είσαι στο γυμνάσιο, χωρίς να έχεις κάνει έρωτα είναι πλέον ταμπού, ένα είδος κοινωνικού αποκλεισμού, εντός των σχολικών κοινοτήτων και ίσως αφορμή για να υποστείς τον εμπαιγμό από τους συμμαθητές σου.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πριν από λίγο καιρό το βίντεο αυτό και η εφαρμογή του στην πράξη αποτέλεσε την αιτία να στείλει ένα μικρό κορίτσι  στο νοσοκομείο, καθώς λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίτιμη Δημότης Ναυπακτίας η Δρ. Ολυμπία Βικάτου – ΦΩΤΟ

    Β.Γκίζας: «Για όλα όσα έχετε και έχουμε από κοινού...

    Πτήσεις: Αλλαγές από σήμερα στις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τι ισχύει για χειραποσκευές και υγρά

    Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε...

    Τα Κάστρα Ρίου και Αντιρρίου, τα μικρά “Δαρδανέλια” της Ελλάδας – ΒΙΝΤΕΟ από drone

    Στις προεξοχές των στενών του Πατραϊκού κόλπου, βρίσκονται αντικριστά...
    Best Shop