«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προφυλακίστηκαν οι 6 κατηγορούμενοι – Ανάμεσά τους ήταν δυο στρατιωτικοί

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους και οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης».

    Σε βάρος και των δέκα συνολικά εμπλεκομένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων που φέρονται να τέλεσαν ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία στην οργάνωση αποδίδονται πέντε ενέργειες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα μεταξύ των οποίων η βομβιστική επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα και η αποστολή τρομοδέματος στην πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης.

    Ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες περιλαμβάνονται δύο πυροτεχνουργοί που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εξ αυτών τήρησε το δικαίωμα της σιωπής ενώ ο άλλος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

    ύμφωνα με το iefimerida, στη γραμμή της πλήρους άρνησης των κατηγοριών κινήθηκαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους μία γυναίκα, η οποία φέρεται να σχετίζεται με την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε με το αυτοκίνητό της στον τόπο της επίθεσης στα Πετράλωνα, αλλά δε γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί.

    Ένας εκ των κατηγορουμένων, 36 ετών φέρεται να αποδέχθηκε μόνο ότι ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφυγής, στη βομβιστική επίθεση στην τράπεζα στα Πετράλωνα, αρνούμενος όλες τις άλλες πράξεις που του καταλογίζονται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων: Σημαντικές εξελίξεις για την Πάτρα στον χώρο των ολυμπιακών και εναλλακτικών αθλημάτων

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων προχωρά...

    ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο με την φωτογραφία του “πρώην” στο κινητό τους!

    Εκσυγχρονίστηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαίτερα σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας...

    ΠΑΤΡΑ: Σε ένα μήνα η παράδοση της γέφυρας της περιμετρικής στα Μποζαϊτικα

    Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κλάδος προς Πύργο του πολύπαθου...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξυπηρετούσαν με αντάλλαγμα τριήμερα στα Καλάβρυτα

    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που...