Σήμερα η κατάθεση του Μάνου για τα δύο κοριτσάκια του

    Ημερομηνία:

    Ξεκινά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

    Στο εδώλιο του μάρτυρα θα βρεθεί – μετά από συνεχείς διακοπές λόγω της αποχής των δικηγόρων – ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

    Για τη συγκεκριμένη υπόθεση η μητέρα των παιδιών κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών με απόφραξη του στόματος και της μύτης, για τη Μαλένα στο Νοσοκομείο «Ελπίδα», όπου νοσηλευόταν τον Απρίλιο του 2019 και για το 6 μηνών βρέφος, στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, τον Μάρτιο του 2021.

    Από νωρίς το πρωί, στα δικαστήρια βρίσκεται τόσο η κατηγορούμενη, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ η εξέταση του μάρτυρα θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη της στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια εταιρεία προσφέρει SUV με 22 χιλιάρικα και… drift mode;

    Ο λόγος για την Tata Motors, η οποία πρόσφατα παρουσίασε...

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    Σε… πάρκινγκ έχουν μετατραπεί πεζόδρομοι στην Πάτρα (φωτο)

    Ολοένα κι αυξάνεται το φαινόμενο του να παρκάρουν συμπολίτες...

    Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην κατάχρηση αντιβιοτικών- Οι αιτίες που οδηγούν στην κατανάλωσή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%87/