Η ιστολογική εξέταση θα φωτίσει τον θάνατο της Σταυρούλας

    Ημερομηνία:

    Η ιστολογική εξέταση αναμένεται να δώσει την απάντηση για τα αίτια θανάτου της Σταυρούλας από την Κυψέλη.

    Μετά την ενδελεχή έρευνα του «Τούνελ» οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην λήψη ιστών και οργάνων από την σορό της άτυχης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, που βρισκόταν επί έξι μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά.

    O ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ως τεχνικός σύμβουλος της βιολογικής οικογένειας της γυναίκας, προχώρησε σε νέα νεκροτομή-τρίτη στην σειρά. Όπως είπε στην εκπομπή, δεν εντοπίστηκαν εμφανείς κακώσεις.

    Η σορός είχε υποστεί αλλοιώσεις από  την παραμονή της στο νερό, αφού εκβράστηκε από το Παλαιό Φάληρο στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου στις 24 Αυγούστου. Αρνητικό ρόλο έπαιξε και η πολύμηνη παραμονή της στο ψυγείο του νεκροτομείου. Στην πρώτη νεκροτομή ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε απροσδιόριστο τον θάνατό της γυναίκας. Ο κύριος Λέων είχε τονίσει σε εκπομπή του Τούνελ που είχε παρευρεθεί, ότι θα έπρεπε να είχε ληφθεί ήδη ιστός για να διευκολύνει την έρευνα.

    Σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη εάν η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν βρέθηκε στην θάλασσα, από την στιγμή που δεν εντοπίζεται πνιγμός, ο κύριος Λέων είπε πως η ιστολογική εξέταση μπορεί να δώσει την απάντηση αυτή.

    Επιβεβαιώνεται ότι βρέθηκε στην θάλασσα με τα εσώρουχα της και όχι με μαγιό.

    Η θετή της οικογένεια αλλά και η βιολογική, περιμένουν να λάβουν την σορό της για να αναπαυθεί στη τελευταία της κατοικία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εγκατέλειψε σκυλάκι σε μπαλκόνι μέσα στον καύσωνα

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Βραχνάς για τους πεζούς: Δείτε που πάρκαρε στα Προσφυγικά Πάτρας

    Η παράνομη στάθμευση στους δρόμους της Πάτρας έχει μετατραπεί...

    Η Πάτρα στην 6η θέση με τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για οικογενειακές διακοπές ανάμεσα σε 100 άλλες

    Μια νέα έρευνα παρουσίασε πρόσφατα ο ιστοχώρος DiscoverCars.com που συγκρίνει περισσότερες από...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το γαμήλιο μενού είχε… πελαργό Νο2

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%bb/