Νίκαια: Εμένα ήθελε να εκδικηθεί, λέει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

    Ημερομηνία:

    Την εμμονή και την εκδίκηση που ήθελε να πάρει από την ίδια έδειξε η κόρη του 64χρονου ως κίνητρο για τη δολοφονία από τον ίδιο του συζύγου της στην Νίκαια το πρωί της 1ης Μαρτίου.

    «Όλα δείχνουν ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε μία εμμονή μαζί μου. Επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μην γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός, και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί, και με θεώρησε υπεύθυνη», είπε στo MEGA η Αλεξάνδρα Τσουκιά
    Σύμφωνα με την ίδια ο 64χρονος, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του αφού σκότωσε τον γαμπρό του, όχι μόνο ήταν κακοποιητικός, αλλά απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της προσθέτοντας ότι δεν είχαν αποτέλεσμα οι εκκλήσεις τους σε αστυνομία και εισαγγελέα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάμε να κάτσουμε πιο πέρα», είπε χαρακτηριστικά για ό,τι είχε προηγηθεί.

    Η κόρη του 64χρονου πρόσθεσε, μάλιστα, πως «όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από ένα ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...