Πλημμύρες στη Μάνδρα: Δεν θα δικαστεί τελικά η Δούρου σε δεύτερο βαθμό

    Ημερομηνία:

    Δεν θα δικαστεί τελικά σε δεύτερο βαθμό η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα το 2017, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 25 άτομα. Πριν από λίγο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει η αρμόδια εισαγγελική αρχή ως προς το σκέλος εκείνο της πρωτόδικης απόφασης με το οποίο η κυρία Δούρου και άλλα πέντε άτομα είχαν κριθεί αθώα από κάθε αδίκημα.

    Σύμφωνα με την απόφασή του δικαστηρίου η έφεση που ασκήθηκε από την εισαγγελία είναι εκπρόθεσμη.
    Έτσι εκτός της κυρίας Δούρου η απόρριψη της έφεσης οδηγεί εκτός εδωλίου και άλλους πέντε πρωτοδίκως αθωωθεντες που κλήθηκαν να δικαστούν στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετά από την εισαγγελική έφεση

    Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο απέεριψε την εισαγγελική έφεση., κάνοντας δεκτή την ένσταση που υπέβαλλαν οι συνήγροι των έξι προσώπων για τους οποίους ασκήθηκε η έφεση.

    Πλέον η δίκη μετά την εξέλιξη αυτή θα συνεχιστεί με οκτώ κατηγορουμενους στο εδώλιο. Πρόκειται για στελέχη αυτοδιοίκησης και αρμόδιων υπηρεσιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΒΛΑΤΕΡΟ: Ο Στέφανος με τα μαύρα πόδια – Εικόνες που προκαλούν σοκ – Καμία παρέμβαση φορέων

     Σοκ προκαλούν οι εικόνες που ανέβασε ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος ...

    Πρόταση Νίκου Παπανδρέου για ψήφισμα σχετικά «με την προστασία των μειονοτήτων στη Συρία»

    Δεκτή έγινε η πρόταση ψηφίσματος «για την προστασία των...

    Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθαναν δύο ηθοποιοί – Η θλιβερή ανακοίνωση

    Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο...