Το πάρτι αρραβώνων κατέληξε σε τραγωδία: Γλίστρησε ο γαμπρός και έκοψε την καρωτίδα του

    Ημερομηνία:

    Σε τραγωδία κατέληξε ένα πάρτι αρραβώνων ενός Βρετανού στην Αυστραλία, ο οποίος γλίστρησε και όταν έπεσε έκοψε την καρωτίδα του, βρίσκοντας φρικτό θάνατο μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν.

    Ο 29χρονος Λίαμ Τρίμερ και η αρραβωνιαστικιά του είχαν οργανώσει ένα πάρτι σε κτήμα στην Δυτική Αυστραλία για να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους σε φίλους και συγγενείς. Ο ίδιος, έκοψε την καρωτίδα του όταν γλίστρησε και έπεσε. Αν και οι καλεσμένοι προσπάθησαν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ο Βρετανός πέθανε πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.

    «Έγιναν τα πάντα για να προσπαθήσουν να τον σώσουν, αλλά δεν ήταν γραφτό και ξέρω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν είναι πραγματικά, πραγματικά πληγωμένοι αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι εύχονται να μπορούσαν να ξυπνήσουν από αυτόν τον εφιάλτη» δήλωσε ο Μπλαντς στο 9 News Perth.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βρέθηκε ο 31χρονος που είχε εξαφανισθεί από τη Ναύπακτο

    Ο 31χρονος άνδρας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση...

    Πάνω από 400.000 ευρώ πιστώθηκαν στον λογαριασμό της αθλήτριας που συνελήφθη για την εγκληματική οργάνωση

    Περισσότερα από 400.000 ευρώ φέρεται πως πιστώθηκαν μέσα σε...

    ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Ολιγοήμερη αναβολή στην παράδοση; Σήμερα στην Πάτρα ο υπουργός!

    Σκέψεις για ολιγοήμερη αναβολή της παράδοσης του τελευταίου τμήματος...