Το πάρτι αρραβώνων κατέληξε σε τραγωδία: Γλίστρησε ο γαμπρός και έκοψε την καρωτίδα του

    Ημερομηνία:

    Σε τραγωδία κατέληξε ένα πάρτι αρραβώνων ενός Βρετανού στην Αυστραλία, ο οποίος γλίστρησε και όταν έπεσε έκοψε την καρωτίδα του, βρίσκοντας φρικτό θάνατο μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν.

    Ο 29χρονος Λίαμ Τρίμερ και η αρραβωνιαστικιά του είχαν οργανώσει ένα πάρτι σε κτήμα στην Δυτική Αυστραλία για να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους σε φίλους και συγγενείς. Ο ίδιος, έκοψε την καρωτίδα του όταν γλίστρησε και έπεσε. Αν και οι καλεσμένοι προσπάθησαν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ο Βρετανός πέθανε πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.

    «Έγιναν τα πάντα για να προσπαθήσουν να τον σώσουν, αλλά δεν ήταν γραφτό και ξέρω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν είναι πραγματικά, πραγματικά πληγωμένοι αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι εύχονται να μπορούσαν να ξυπνήσουν από αυτόν τον εφιάλτη» δήλωσε ο Μπλαντς στο 9 News Perth.

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου της Lampedusa

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου...

    ΔΕΙΤΕ πόσα χρόνια ζωής μας «κόβει» η μουρμούρα και η γκρίνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%8c%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%ce%bf/

    Αυτό είναι το λιγότερο στοργικό ζώδιο

    Αν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση ή χρειάζεστε συναισθηματική υποστήριξη,...