Σκηνές βίας σε σχολικό λεωφορείο στις ΗΠΑ: Η στιγμή που 11χρονη γρονθοκοπεί 6χρονο – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Η βία στα σχολεία αποτελεί μάστιγα στις ΗΠΑ με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να ανησυχούν για τις διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο. Ένα περιστατικό που συνέβη σε σχολικό λεωφορείο στην πόλη Νάιλς του Μίσιγκαν προκαλεί προβληματισμό.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε μαθητής με το κινητό του, μια 11χρονη γρονθοκοπεί ένα 6χρονο παιδάκι, ενώ είχε  προηγηθεί καβγάς μεταξύ τους.

    Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο καβγάς άρχισε όταν ο 6χρονος προσπάθησε να αρπάξει το κινητό του κοριτσιού από τα χέρια και να το πετάξει στο πάτωμα. Κάποια στιγμή η 11χρονη σηκώθηκε από τη θέση της και επιτέθηκε άγρια στον μικρότερο μαθητήΜια συμμαθήτριά της αρχίζει να γελάει και να λέει ότι το περιστατικό καταγράφεται σε κινητό.

    Κάποια στιγμή το αγόρι τής ζητά να σταματήσει, ωστόσο μετά συνεχίζει και αυτό να την βρίζει εξοργισμένο.

     

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σχολείο επισημαίνεται ότι την ώρα του καβγά δεν υπήρχε συνοδός στο λεωφορείο, επομένως ο μόνος ενήλικος που ήταν παρών, ήταν ο οδηγός.

    Όπως ορίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας, όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ο οδηγός πρέπει να σταματήσει το σχολικό σε ένα ασφαλές σημείο για να παρέμβει, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και η παρέμβαση μπορεί να καθυστερήσει.

    «Έχουν ληφθεί άμεσα μέτρα σε σχέση με το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με την τοπική αστυνομία, ενώ έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ραγδαία αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, καλπάζουν οι διαγνώσεις σύφιλης

    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί σχετικά με τη...

    Η σύζυγος Βωβού από το χλιδάτο lifestyle στις «συνεδρίες απελευθέρωσης»

    Η άλλοτε κοσμική persona της αθηναϊκής high society των...

    Έρχονται «ραβασάκια» για ασφάλεια, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

    Πάνω από 355.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν ανταποκρίνονται σε...

    Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Ένα από τα πρώτα μας ραντεβού ήταν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά»

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Μαρία Αντωνά, η...