Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία Λιβαδειάς άσκησε ποινική δίωξη κατά προσώπου για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη στην υπόθεση που αφορά τον βασανιστικό θάνατο του  χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα τον Δεκέμβριο του 2023. Παράλληλα έχει παραγγελθεί κύρια ανάκριση.

    Η υπόθεση είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα έπειτα από τις καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων αλλά και από τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του σκύλου πως το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άνθρωπο και οι Αρχές προσπαθούν τα το συγκαλύψουν.
    Για την εξιχνίαση της υπόθεσης είχε κινητοποιηθεί και το ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί αφού ακόμα και οι κτηνίατροι που εξέτασαν το ζώο διαφωνούσαν μεταξύ τους για τα αίτια θανάτου.

    Τελικά ενώ υπήρχε η ενημέρωση πως ο Όλιβερ μπορεί να πέθανε έπειτα από επίθεση αγέλης, η εισαγγελέας Λιβαδειάς  ασκεί ποινική δίωξη σε συγκεκριμένο άτομο.

    Τώρα έρχεται η σειρά του ανακριτή όπου αναμένεται να καλέσει μεταξύ άλλων και το κατηγορούμενο πρόσωπο να απολογηθεί και θα κρίνει, αφού λάβει τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα για το εάν θα παραμείνει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ή εάν θα οδηγηθεί στις φυλακές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυκερία: Παραμένει εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ και οι Καραφώτης, Κετιμέ, Ζαζόπουλος, Νταντά

    Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ παραμένει η Γλυκερία, σύμφωνα με τα όσα...

    Γιατί οι χιμπατζήδες πετούν πέτρες σε κορμούς δέντρων

    Οι εξαιρετικά ευφυείς και κοινωνικοί χιμπατζήδες εκπλήσσουν τους επιστήμονες με τις...

    Δύο σενάρια για τη φορολόγηση των ενοικίων

    Δύο σενάρια για την ελάφρυνση στη φορολογία των εισοδημάτων από ενοίκια κλειδώνει...