ΠΑΤΡΑ – ΡΕΚΟΡ: 7 ευρώ το μπουκαλάκι μαυροδάφνη

    Ημερομηνία:

    Είναι ορισμένα μαγαζιά από φούρνους και μίνι μάρκετ έως και καφενεία που έχουν βγάλει πάγκους στους εξωτερικούς τους χώρους και την έχουν δει κάπως αλλιώς για το Πατρινό Καρναβάλι. 

    Γιατί το λέμε αυτό; Σύμφωνα με αναφορές υπήρξαν τέτοια μαγαζιά με πάγκους έξω που έδιναν το ένα μπουκαλάκι πιστοποιημένης μαυροδάφνης στα 7 ευρώ, το πλαστικό μπουκαλάκι νερό 1 ευρώ και το κουτάκι μπύρας στα 3 ευρώ.

    Φλίγκος

    Τα ίδια μαγαζιά είχαν και στις περισσότερες των περιπτώσεων και μικρές ψησταριές έξω για να ψήνουν σουβλάκια, δίνοντας τα από 2 ευρώ και πάνω. Από που όμως να το πιάσει κανείς. Από την αισχροκέρδεια; Ελεύθερη αγορά είμαστε σου λέει.

    GLEARNET

    Από την παρανομία των πάγκων στους εξωτερικούς χώρους; Έτσι και αλλιώς δεν γινόταν κανένας έλεγχος και φυσικά δεν ήταν μόνο τα μικρά μαγαζιά που παρανόμησαν. Και μεγαλύτερα μαγαζιά εστίασης στο κέντρο τα ίδιο έκαναν.

    Συμπέρασμα, δεν είναι μόνο οι πλανόδιοι πωλητές το πρόβλημα που και αυτοί βέβαια βρίσκονταν παντού και όχι μόνο στην Τριών Ναυάρχων, την μοναδική περιοχή για την οποία έχει βγάλει άδεια ο Δήμος. Με λίγα λόγια ο καθένας κάνει ότι θέλει, στο καρναβάλι της Πάτρας, χωρίς κανείς να ελέγχει.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ελλάδα ο Κουγιουμτσίδης: Χαμός στην υποδοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή πάλης στο «Μακεδονία» – Δείτε φωτογραφίες

    Θερμής υποδοχής έτυχε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο...

    Διανομέας στον Κορυδαλλό δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο οδηγού για μια θέση πάρκινγκ

    Διαστάσεις πήρε ο καβγάς ενός διανομέα και ενός οδηγού στον...

    Έφτασε στο Λονδίνο ο Τραμπ μαζί με τη Μελάνια – Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία

    Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ (Air Force One) προσγειώθηκε...

    Champions League: Απίθανη πρεμιέρα με θέαμα και ανατροπές – Δείτε τα 23 γκολ της βραδιάς

    Η αναμονή των ποδοσφαιρόφιλων όλου του κόσμου τελείωσε και...