Θεσσαλονίκη: “Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα”, λέει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε

    Ημερομηνία:

    Ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε από άγνωστο άνδρα επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, επισημαίνοντας πως «δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα», ενώ, είπε ακόμη ότι «όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 07:00, με τις καμπάνες που λέμε, μέχρι 09:00 – 10:00, μέχρι εκεί κοιμάμαι», σε σημερινή (17/03) συνέντευξη στο MEGA.

    «Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι. Το περιστατικό; Με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει “όχι από αυτά, κανένα ελαφρύ κρέας”. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει “βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές”. Το κοντοσούβλι το σερβίρω με πιλάφι», τόνισε εν συνεχεία.

    «Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει “δε μου λες, το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;” Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει τη μάνα και λέω “στοπ. Είμαι 65 χρονών επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου”.

    Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στην κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε, έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν “αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει”».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λακωνία: Διάσωση 13χρονης που έπεσε σε πηγάδι στις Κροκεές

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης ενός 13χρονου κοριτσιού...

    Βίντεο: Η Βίσση αφιέρωσε γονατιστή το Δώδεκα στον Καρβέλα, το φιλί στο στόμα

    Η Άννα Βίσση χάρισε μια συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή στο κοινό...

    Με απειλές για κλιμάκωση των μπλόκων απαντούν οι αγροτοσυνδικαλιστές στην έκκληση του πρωθυπουργού για διάλογο – Βίντεο

    Με απειλές για κλιμάκωση του κλεισίματος δρόμων τις επόμενες ημέρες απαντούν...

    Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ – 10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

    Πανικός επικράτησε στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ μετά από τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς...