O Ποπάι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

    Ημερομηνία:

    Ο εμβληματικός καλόκαρδος ναύτης Ποπάι (Popeye) που πρωτοεμφανίστηκε σε κόμικς στα τέλη της δεκαετίας του ΄20, θα είναι το θέμα μιας νέας ταινίας ζωντανής δράσης από την Chernin Entertainment και την King Features.

    Όπως αναφέρει το Variety, η πολλά υποσχόμενη και με μεγάλο προϋπολογισμό παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες.

    Το σενάριο υπογράφει ο Μάικλ Καλέο (Michael Caleo), ενώ πρόκειται για την πρώτη live-action επανεμφάνιση του χαρακτήρα μετά την ταινία «Popeye» του 1980, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Ουίλιαμς (Robin Willians).

    H ταινία της Paramount Pictures με προϋπολογισμό $20 εκατ., ήταν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρόμπερτ Όλτμαν (Robert Altman) και κατέγραψε έσοδα $60 εκατ. παγκοσμίως.

    Ο εμβληματικός ναύτης που του αρέσει να καπνίζει πίπα και να τρώει σπανάκι αποκτώντας υπερφυσικές δυνάμεις, γιορτάζει φέτος τα 95 του χρόνια, αφού αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στο κόμικ του 1929 «Thimble Theater», δια χειρός Έλζι Κρ. Σίγκαρ (Elzie Crisler Segar).

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η χώρα που μιλά 840 διαφορετικές γλώσσες

    Υπάρχουν μέρη στον κόσμο που μοιάζουν φτιαγμένα για να μας...

    Ερευνα: Οι Ελληνες φτωχότεροι από τους Αλβανούς

    Αναλύοντας έρευνα της Eurostat για τους δείκτες της φτώχειας...

    Πάτρα: Τους έπιασαν να κλέβουν ρεύμα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Ανδραβίδα: Συλλήψεις για παράνομο εμπόριο

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του...