Στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου

    Ημερομηνία:

    Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους ψηφοφόρους από την Πάτρα ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου, κατά τη διευρυμένη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐας του κόμματος.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Στο ξενοδοχείο «Αστήρ», τα μέλη της νομαρχιακής, των συντονιστικών οργανώσεων, της κεντρικής επιτροπής και οι πολιτευτές του νομού συνεδρίασαν, παρόντος του κ. Παπανδρέου, ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών που επιθυμούν να βρει το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση της προτίμησης των ψηφοφόρων.

    Συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Ο Νίκος Παπανδρέου στην «Π» - Ψηφίστε ένα όποιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα

    Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μέλη της νομαρχιακής, των οργανώσεων αλλά και πολιτευτές του νομού

    «Στις ευρωεκλογές θέλουμε ένα θετικό προοδευτικό πρόσημο. Η προοδευτική ομάδα, από τη ΝΔ έως τα προοδευτικά αριστερά κόμματα, είναι τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα. Αν βγουν κόμματα που δεν αγαπούν την Ευρώπη, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Οι βόρειες χώρες δεν αγαπούν πολύ την Ελλάδα, ούτε οι ακροδεξιοί θέλουν να βοηθήσουν. Πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε, γιατί οι περισσότεροι θα ψηφίσουν ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα. Αν ψηφίσει ο κόσμος το ΠΑΣΟΚ τόσο το καλύτερο, αλλά η συμμετοχή είναι το νούμερο ένα που πρέπει να μας απασχολεί» είπε ο Νίκος Παπανδρέου.

    Από ΄κει και έπειτα, στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα πολιτικού χαρακτήρα, όπως το δυστύχημα των Τεμπών που απασχόλησε το Ευρωκοινοβούλιο τις προηγούμενες ημέρες, οι υποκλοπές, αλλά και οι δράσεις που θα ακολουθήσουν για την προβολή των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επανάσταση στην αυτοκίνηση: Τα κινεζικά EV «σκοτώνουν» την Tesla σε χρόνο και αυτονομία

    Η BYD, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων, εντυπωσίασε πρόσφατα παρουσιάζοντας τεχνολογία...

    Διαστημικά τρόφιμα: Αρχισαν νέα πειράματα για μακρινές αποστολές

    Ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), το οποίο...

    ΠΑΤΡΑ: Πλιάτσικο στο πρώην 409 και οι Αρχές… ακόμη “σκέφτονται”… τι θα το κάνουν

    To ότι ρημάζει το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο «409» είναι...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΛΕΞΗΣ ΣΚΑΡΜΕΑΣ: Να, γιατί δεν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος

    του Αχιλλέα Ροδίτη Αυτή η συνέντευξη με τον πρώην αντιδήμαρχο...