25η Μαρτίου: Οκτώ προσαγωγές στην παρέλαση – Μπήκαν με Παλαιστινιακές σημαίες μπροστά στα άρματα

    Ημερομηνία:

    Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας. Πρόκειται για παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος.

    Δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα καθώς η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά οκτώ προσαγωγές σε άτομα που προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την παρέλαση. Άγνωστοι μπήκαν μπροστά από τα άρματα την ώρα της παρέλασης και ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες.

    Δείτε βίντεο:

     

     

     

    Παρέλαση: Με παλαιστινιακές σημαίες έβαλαν τα σώματά τους μπροστά στα άρματα στην Πανεπιστημίου
    Συγκεκριμένα, έγιναν τρεις προσαγωγές στην Σταδίου, δύο προσαγωγές κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο και ακόμα τρεις στην Σόλωνος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 10 πιο ακριβά σνακ στον κόσμο – Οι εξωφρενικές τιμές τους

    Τα σνακ είναι ένα δημοφιλές είδος τροφίμων που καταναλώνονται...

    Πίθηκος βγάζει selfie με τουρίστες στο Μπαλί και «ρίχνει» το διαδίκτυο

    Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία selfie, που φαίνεται...

    Πόσοι ερωτικοί σύντροφοι είναι… πολλοί; Οι χώρες με τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ ανά άτομο

    Η Τουρκία έχει λάβει τον τίτλο μιας από τις πιο σεξουαλικά...

    Η διπλή ζωή της Gen-chan – Εζησε σαν αρσενικό για 12 χρόνια

    Χρειάστηκε να περάσουν επτά ολόκληρα χρόνια για να διαπιστωθεί...