25η Μαρτίου: Οκτώ προσαγωγές στην παρέλαση – Μπήκαν με Παλαιστινιακές σημαίες μπροστά στα άρματα

    Ημερομηνία:

    Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας. Πρόκειται για παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος.

    Δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα καθώς η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά οκτώ προσαγωγές σε άτομα που προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την παρέλαση. Άγνωστοι μπήκαν μπροστά από τα άρματα την ώρα της παρέλασης και ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες.

    Δείτε βίντεο:

     

     

     

    Παρέλαση: Με παλαιστινιακές σημαίες έβαλαν τα σώματά τους μπροστά στα άρματα στην Πανεπιστημίου
    Συγκεκριμένα, έγιναν τρεις προσαγωγές στην Σταδίου, δύο προσαγωγές κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο και ακόμα τρεις στην Σόλωνος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Πελετίδη με τον Πρέσβη Κούβας

    Ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος...

    Ιωάννινα: Μεγάλη καθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου

    Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Βελισσαρίου...

    Έργο Interreg M.A.R.K.A.T.O.: Ελλάδα και Ιταλία μαζί για την αναζωογόνηση των παραδοσιακών τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς

    Προσκαλούμε επιχειρηματίες παραδοσιακών επαγγελμάτων, τεχνίτες, πολιτιστικούς φορείς, δημιουργικές επιχειρήσεις...

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...