Για την επέτειο στην Κέρκυρα η Χριστίνα Αλεξοπούλου

    Ημερομηνία:

    Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Κέρκυρα.

    Η κυρία Αλεξοπούλου, αφού παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Υ.Θ. Σπηλιωτίσσης, κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο, στο άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια καθώς και του Εθνικού μας Ποιητή Διονύσιου Σολωμού, και παρακολούθησε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο νησί με τη συμμετοχή μαθητών, προσκόπων, των Φιλαρμονικών, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Μετά το πέρας των εκδηλώσεων η Υφυπουργός δήλωσε:

    «Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Πρωθυπουργό στο νησί των Φαιάκων. Η επέτειος της 25η Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου αποτελούν το συνδετικό ιστό του ελληνισμού. Σήμερα, αλλά και κάθε μέρα, τιμάμε τους Έλληνες αγωνιστές που ενωμένοι αγωνίστηκαν σε όλα τα μέτωπα για ένα σύγχρονο ανεξάρτητο κράτος. Οφείλουμε να διδασκόμαστε από το παρελθόν και να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον!»

    Για την επέτειο στην Κέρκυρα η Χριστίνα Αλεξοπούλου Για την επέτειο στην Κέρκυρα η Χριστίνα Αλεξοπούλου Για την επέτειο στην Κέρκυρα η Χριστίνα Αλεξοπούλου Για την επέτειο στην Κέρκυρα η Χριστίνα Αλεξοπούλου

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δείτε πώς βρώμισαν την οδό Υψηλάντου

    Εγραψε η Πατρινή Τατιάνα Κουτσαντώνη: Στη ρωσική γλώσσα υπάρχει ένα...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 8/11/2025

    11:45 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Α1 Basketball League...

    Επίθεση σε Πελετίδη από Φωτήλα – Αλεξοπούλου! Για το “κατέβασμα” των πινακίδων των τραπεζών

    Με αφορμή την ενέργεια Πελετίδη ο οποίος ξήλωσε από τα...

    Ανεμοστρόβιλος σάρωσε χωριό στη Βραζιλία – 5 νεκροί και 130 τραυματίες – Βίντεο

    Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 130...