Ο Πατρινός ερμηνευτής Νίκος Μανιάτης προκάλεσε χαμό στον Βόλο

    Ημερομηνία:

    Στο Βόλο βρέθηκε οικογενειακώς το τριήμερο του Καρναβαλιού ο Νίκος Μανιάτης.

    Φλίγκος
    Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής βρήκε λίγο χρόνο με αφορμή την κορύφωση στο Καρναβάλι και επισκέφτηκε μια πόλη στην οποία έχει περάσει όμορφες στιγμές μέσω της καλλιτεχνικής του διαδρομής.

    Ο Νίκος Μανιάτης έχει αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή διασκέδαση του Βόλου και το περασμένο Σάββατο (16/3) βρέθηκε ως θαμώνας στο «Premiera» που έχει δουλέψει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και δεν πέρασε απαρατήρητος.

    Αντιθέτως, ο Σάκης Αρσενίου που ηγείται του σχήματος τον σήκωσε στην πίστα και ο Πατρινός ερμηνευτής έκανε χαμό με ένα ποτ-πουρί όπως μόνο αυτός ξέρει.

    ICECAP

    Φυσικά, ο Μανιάτης αποθεώθηκε από το κοινό και πλέον επικεντρώνεται ξανά στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στην Πάτρα στο οποίο από πέρυσι κάνει πάταγο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος και όλο το επιτελείο.

    Ο Πατρινός ερμηνευτής Νίκος Μανιάτης προκάλεσε χαμό στον Βόλο (pic)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ Του αφαίρεσαν τσάντα μέσα από ΙΧ με 15.000 ευρώ

    Σε περιοχή της Αιγιάλειας, σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη ΙΧ...

    Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά – ΦΩΤΟ

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    ΠΑΤΡΑ: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

    Με μεγάλη χαρά ο Αχαϊκός Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από...

    ΠΑΤΡΑ: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

    Σε τέσσερις συλλήψεις στην Πάτρα (3 Πατρινοί και ένας...