ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: “Ημέρα δικαίωσης για το αγγελούδι…”

    Ημερομηνία:

    Δικαίωση είναι το συναίσθημα του Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με τους δικηγόρος του, για την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας που είχαν αποκτήσει μαζί.

    Μιλώντας για την απόφαση οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη, που αποχώρησε από τον χώρο του Εφετείου χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, έκαναν λόγο για «ήμερα δικαιώσης για την Τζωρτζίνα, για τον κόπο που αφιερώσαμε δύο χρόνια σε αυτή την υπόθεση. Η δικαιοσύνη απάντησε από ποιου το χέρι έφυγε από τη ζωή το κορίτσι, το χέρι της μητέρας του. Πάνω από όλα δικαιωμένη είναι η Τζωρτζίνα».

    «Είναι μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται στο αποδεικτικό υλικό. Δυστυχώς η απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω το αγγελούδι που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας του της μάνας. Είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς» πρόσθεσαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι κάτοικοι στο Βελβίτσι διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στα σπίτια τους

    Ο δρόμος στο Βελβίτσι έχει υποστεί σοβαρή καθίζηση, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα...

    Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Φώτης Μπάρλος από την Ελεγκτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου

    Παραιτήθηκε ο Φώτης Μπάρλος από την Ελεγκτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου...

    Πάτρα: Χάθηκε η Φίφη από την οδό Ακρωτηρίου

    Χάθηκε σκυλάκι μετά από τροχαίο στη συμβολή των οδών...