Σεισμός 5,7 Ρίχτερ: Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας στη Μεσσηνία – Δεν αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα

    Ημερομηνία:

    Δεν αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα στην περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας από το σεισμό, μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το πρωί, όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του τοπικού συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, κλιμάκια των δήμων επισκέφθηκαν τις σχολικές μονάδες, χωρίς να διαπιστώσουν σοβαρά ζητήματα, ενώ όπως ειπώθηκε κατά την συνεδρίαση, κλιμάκια μηχανικών θα συνεχίσουν τους ελέγχους και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες μέχρι την προσεχή Δευτέρα, όταν θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία.

    Επίσης, κλιμάκια της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν ελέγχους, χωρίς να αναφερθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμη, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σχετικά με την συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, «καταγράφηκε η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων με βάση τις αρμοδιότητες τους και θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή για το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό παρουσιασθεί».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρισμός: Το «καλοκαίρι» κρατά και τον Οκτώβριο

    Το «καλοκαίρι» για τον ελληνικό τουρισμό συνεχίζεται και τον...

    Νέα Ζηλανδία: Παγκόσμιο ρεκόρ για τη μαζικότερη συμμετοχή στο χάκα τον πολεμικό χορό των Μαορί

    Η Νέα Ζηλανδία κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο μαζικό...

    Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο – «Με αμερικανική βόμβα Mark 84 εξοντώθηκε ο Νασράλα»

    Και από το έδαφος πλήττει πλέον το Ισραήλ θέσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. Τουλάχιστον...
    Best Shop