ΠΑΤΡΑ: Πληρώσαμε 7.000 ευρώ για την παρέλαση… και η ΕΡΤ έδειξε… κάποια στιγμιότυπα

    Ημερομηνία:

    Ο ντόρος που έγινε για την απευθείας μετάδοση της μεγάλης παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού και γιατί δεν έδειξε η ΕΡΤ ολόκληρη την παρέλαση παρά μόνο στιγμιότυπα συνεχίζεται.

    Πόσο μάλλον όταν η ΚΕΔΗΠ είναι αναγκασμένη να βάλει από την τσέπη της τα έξοδα της παραγωγής και της διαμονής των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου αφού βάση των συμφωνιών που γίνονται τα κανάλια δεν καλύπτουν το κόστος αυτό. Το κόστος ανέρχεται σε 7000 ευρώ. Και πληρώθηκε ιδιωτικό συνεργείο της Πάτρας που έστειλε την εικόνα στην ΕΡΤ.

    Εκεί δηλαδή που κανονικά θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να δείξουν στιγμιότυπα από το καρναβάλι, έχουμε φτάσει στο σημείο να τους πληρώνουμε και από πάνω. Τι θα μπορούσε να γίνει σύμφωνα με το σκεπτικό των καρναβαλιστών;

    Να καλύπτονται τηλεοπτικά οι παρελάσεις με παραγωγές δικές μας και να πουλάμε τα δικαιώματα των μαγνητοσκοπημένων μεταδόσεων στα τηλεοπτικά, αλλά και στα διαδικτυακά κανάλια που ενδιαφέρονται.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ-Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας: Live η ομιλία Ανδρουλάκη από την Πάτρα

    Απευθείας από το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, η...

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην εκδήλωση «Μεγαλώνω… Φροντίζοντας για την Σωματική & Ψυχική μου Υγεία».

    Εγραψε η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, διοργάνωσαν...

    Άγρια συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι – Ένας τραυματίας από μαχαίρι

    Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι, όταν...