Από το Diamond League αρχίζει ο Εμμανουήλ Καραλής

    Ημερομηνία:

    Ο Εμμανουήλ Καραλής θα «εξαργυρώσει» την πολύ καλή του εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης τους επόμενους μήνες, καθώς έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε κορυφαία μίτινγκ ανοιχτού στίβου.

    Τα Diamond League θα βρεθούν ψηλά στο πρόγραμμα του «χάλκινου» παγκόσμιου πρωταθλητή κλειστού του επί κοντώ, αφού εκεί θα αντιμετωπίσει τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα κάνει τους πρώτους του αγώνες στην Πολωνία τον Μάιο.

    Η πρώτη του παρουσία στα φετινά μίτινγκ θα γίνει στις 30 Μαΐου στο Όσλο, ενώ στις 2 Ιουνίου θα βρεθεί στη Στοκχόλμη. Πρώτος μεγάλος στόχος του αθλητή είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6), εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

    Η προετοιμασία του Καραλή για τη θερινή περίοδο θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Μόντε Γκάρντο, όπου θα βρεθεί μαζί με το γκρουπ του προπονητή του, Μαρτσίν Σκεπάνσκι.

    Ο αθλητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου και στις 28/4 θα βρεθεί στη Φόρμια μέχρι τις 12 Μαΐου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Και οι Δικηγόροι στην πορεία για τα Τέμπη

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών  συμμετείχε μαζικά στη συγκέντρωση και...

    Έκλεισε η βάση στη Σούδα: Έκτακτα μέτρα συναγερμού και αεράμυνας

    Έκλεισε το απόγευμα του Σαββάτου (28/02/2026) η βάση στη Σούδα ενώ...

    Το Πατρινό Καρναβάλι και η αξία που ήδη κατέχει – Του Βασίλη Θεοδωρακάτου

    TO KEIMENO AYTO ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΗΝ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ...

    Θρίλερ στον Κολωνό: Νεκρή με τραύμα στο κεφάλι μία έγκυος – Προσήχθη ο σύντροφός της

    Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον Κολωνό....