Μεσολόγγι: Εμπλοκή 5 νέων προσώπων στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη «δείχνει» η άρση απορρήτου – Ο ρόλος 2 γυναικών

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα με την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι. Όπως όλα δείχνουν, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτουν νέα στοιχεία για το θρίλερ, που απασχόλησε την κοινή γνώμη.

    Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, δύο εκ των οποίων είναι γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

    Υπενθυμίζεται ότι για την δολοφονία του 31χρονου έχει προφυλακιστεί ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες». Τόνισε, επίσης, ότι «δύο άνθρωποι έχουν συνομιλίες, που θεωρώ ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον».

    Στην ίδια εκπομπή μίλησε για την υπόθεση και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης. Μιλώντας για τις δύο γυναίκες, που μπαίνουν στο «κάδρο», αποκάλυψε ότι η μία εξ’ αυτών δούλευε σε κάποιο καφέ και τώρα εργάζεται ως baby sitter.

    Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Μπάμπη αναμένεται να βγουν περίπου σε έναν μήνα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειάς του. Οι τοξικολογικές αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο 31χρονος.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εορτάζει τους Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

    Σας προσκαλούμε στη Θεία Λειτουργία και στην Αρτοκλασία που...

    ΠΑΤΡΑ: Το αδιαχώρητο για το βιβλίο της Αγγελικής Ορδίτη

    Τελικά η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και το Αίθριο...

    Η Εθνική Κυριαρχία περνά μέσα από την δημογραφική αναγέννηση

    Του Δημήτρη Παλούμπη Ως ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για το...

    Ιερέας κατήγγειλε ατασθαλίες και τιμωρήθηκε για σκανδαλισμό…

    ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ βρέθηκε κατηγορούμενος ιερέας στη Λάρισα. Ο λόγος...