ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στα Θεατρικό Εργαστήρι

    Ημερομηνία:

    Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν τα παιδιά 6 έως 8 και 10 έως 12 ετών, που συμμετέχουν στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. 

    Το Σάββατο 30 Μαρτίο,υ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τη συγγραφέα Αναστασία Ευσταθίου, να συνομιλήσουν μαζί της, να μάθουν τα μυστικά της συγγραφής, αλλά κυρίως να καταλάβουν τη σχέση λογοτεχνίας και θεάτρου, με αφορμή το βιβλίο της “Το δικό μας 1821”.

    Η εμψυχώτριά τους, Ιωάννα Τζαμαρία έδωσε εργαλεία ώστε τα παιδιά να μεταφερθούν για λίγο σε εκείνη την εποχή του 1821, που οι αξίες και τα ιδανικά της δικαιοσύνης, του ηρωισμού και της αγάπης για τους ανθρώπους και την πατρίδα, μεσουρανούσαν.  Τα παιδιά εκφράστηκαν, μίλησαν με το σώμα, έπαιξαν με τα φτερά της φαντασίας και έλαβαν μέρος σε ναυμαχίες!!!

    3.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ Γ.Ε.Σ. Πελοποννήσου: Διαμαρτυρία για μετακίνηση προσωπικού

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για τη μετακίνηση του προσωπικού της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου στην...

    Συνελήφθη 50χρονος που επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονη κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 50χρονος από περιοχή...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Περιοδεία της Νέας Αριστεράς στην Ηλεία

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    Στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Ανδραβίδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

    Μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, έξω...