Να «ενεργοποιηθεί» το εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο ζήτησε από τον Νίκο Δένδια ο Φ. Ζαΐμης

    Ημερομηνία:

    Το ζήτημα της επαναλειτουργίας της ΕΒΟ Αιγίου έθεσε ο Αντιπερριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάτρα.

    Συγκεκριμένα, με αφορμή το σχεδιασμό που υλοποιεί η κυβέρνηση για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τον οποίο προανήγγειλε από την Πάτρα ο κ. Δένδιας σε πρόσφατη εκδήλωση της Ν.Δ.  αναφερόμενος στην  ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου, ο κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Ο Υπουργός είπε ότι θα ενισχύσουμε τη δική μας αμυντική βιομηχανία.

    Σ’ αυτό το πλαίσιο, του ζήτησα να ενταχθεί στο σχεδιασμό και το εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου, το οποίο σήμερα δεν λειτουργεί. Η ΕΒΟ Αιγίου αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους «αιμοδότες» για την τοπική οικονομία. Πέραν τούτου είναι ένα ακόμα «όπλο» στη φαρέτρα μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι κάτοικοι στο Βελβίτσι διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στα σπίτια τους

    Ο δρόμος στο Βελβίτσι έχει υποστεί σοβαρή καθίζηση, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα...

    Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Φώτης Μπάρλος από την Ελεγκτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου

    Παραιτήθηκε ο Φώτης Μπάρλος από την Ελεγκτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου...

    Πάτρα: Χάθηκε η Φίφη από την οδό Ακρωτηρίου

    Χάθηκε σκυλάκι μετά από τροχαίο στη συμβολή των οδών...