ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χτύπησε με τούβλο την γυναίκα του στο κεφάλι

    Ημερομηνία:

    Κάθε 45 λεπτά η αστυνομία δέχεται μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ επεσήμανε ότι θα δημιουργηθεί ένα «safe house» σε κάθε περιοχή.

    Ο αριθμός των περιστατικών είναι σοκαριστικός και εξαίρεση δεν αποτελεί η Αιτωλοακαρνανία με συμβάντα να καταγράφονται σε καθημερινή βάση.

    Σοβαρότατο υπήρξε μάλιστα σημερινό που διαδραματίστηκε τις απογευματινές ώρες σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.

    51χρονος φέρεται-κατά τη διάρκεια καυγά- να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

    Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.

    Αναζητείται πλέον ενόσω σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγρια επίθεση σε 16χρονο στη Λάρισα: Νεαροί τον ξυλοκόπησαν για να τους δώσει χρήματα

    Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τρεις νεαροί από...

    Κίλι Σφακιανάκη: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της – Η επιθυμία της για αποτέφρωση

    Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί η κηδεία της Κίλι...

    Πάτρα: Ανδρας έπεσε από σκαλωσιά στο οδόστρωμα στην οδό Κορίνθου – φωτο

    Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κορίνθου. Σύμφωνα...

    Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, 11 χρόνια μετά – «Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα»

    Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τηλεοπτικά η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, έντεκα...