KAΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ: θεατρικής παράστασης αλληλεγγύης «Κλάξον, Τρομπέτες και Πλάκες» του Dario Fo που ανεβάζει η θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ»

    Ημερομηνία:

    Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Παράρτημα Πάτρας έχοντας επιλέξει να μην είναι απλοί θεατές των προβλημάτων της κοινωνίας αλλά να συνεισφέρει στην αντιμετώπισή τους με κάθε τρόπο που μπορεί συνεχίζει να διοργανώνει δράσεις αλληλεγγύης.

    Μέσω αυτών δίνεται η δυνατότητα να ανταποκριθεί σε αιτήματα στήριξης ιδρυμάτων, συλλόγων, κ.ά..

    ICECAP

    Στο πλαίσιο αυτό σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Δημήτρη και Βέρας Σφήκα – Σ.ΦΙ.Κ.Α.» διοργανώνει μαζί την Παρασκευή  26 Απριλίου ώρα 21.00 στον πολυχώρο Royal (Ακτή Δυμαίων 51) την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης αλληλεγγύης «Κλάξον, Τρομπέτες και Πλάκες» του Dario Fo που ανεβάζει η θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ».Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και KREOSYS-BLYE LAND real estate-Κοντογιαννάτος-ΕΣΠΦΑΑΠ-ROYAL THEATER-ΘΕΩΡΙΚΟΝ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

    KAΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ: θεατρικής παράστασης αλληλεγγύης «Κλάξον, Τρομπέτες και Πλάκες» του Dario Fo που ανεβάζει η θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ»

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»: Κάλεσμα του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων για συμμετοχή

    Το Χορευτικό Τμήμα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο των...

    ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο

    Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως...

    Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα – Ειδικοί συμβουλεύουν, τι να φάτε και τι να αποφύγετε για να επανέλθει ο οργανισμός σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83/