Ελληνική Λύση: Το πολιτικό θράσος του Ανδρουλάκη δεν έχει όρια

    Ημερομηνία:

    Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπολύει η Ελληνική Λύση επισημαίνοντας αν «είναι δυνατόν κάποιος που έχει ψηφίσει την πλειοψηφία των νομοσχεδίων της Ν.Δ. να ασκεί κριτική για “αντιπολίτευση”;».

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «η αναφορά του κ. Ανδρουλάκη περί πολιτικού πάρκινγκ, αποδεικνύει ότι το πολιτικό θράσος του δεν έχει όρια».

    «Ο άνθρωπος που κράτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία υπερψηφίζοντας τον γάμο ομοφυλοφίλων, είναι αυτός που ουσιαστικά κρατά τα κλειδιά στο πολιτικό πάρκινγκ της ΝΔ», σημειώνει η Ελληνική Λύση, υποστηρίζοντας ότι «η μόνη πρέπουσα απάντηση στις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη είναι ο στίχος του Μανώλη Αναγνωστάκη: “Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε”…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εντυπωσιακό mega-yacht μήκους 62 μέτρων στο λιμάνι – ΦΩΤΟ

    Το Sea Owl εντοπίστηκε πρόσφατα στον μώλο της Αγίου...

    Ο Δήμος Καλαβρύτων και η ΕΣΗΕΑ τίμησαν τη μνήμη του αγωνιστή της Αντίστασης και δημοσιογράφου Ηρακλή Πετιμεζά

    Ο Δήμος Καλαβρύτων, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και το...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Επιασε φωτιά στις Εργατικές

    Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σε...

    ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: Καλοκαιρινή περιοδεία του Άρματος Θέσπιδος με την “Λοκαντιέρα”

    Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει δυναμικά την...