Πατρών – Πύργου: «Τρέχει» ο αυτοκινητόδρομος – Σε αριθμούς η πορεία κατασκευής του έργου

    Ημερομηνία:

    Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται πλέον η κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com η συνολική πρόοδος έχει φτάσει στο 38,4% και μέχρι το τέλος Μαρτίου οι πιστοποιήσεις υλοποιημένου έργου ξεπερνούσαν τα 113 εκατ. ευρώ.

    Πιο προχωρημένο είναι το τμήμα Γαστούνη-Πύργος που κατασκευάζει η ΤΕΡΝΑ και έφτασε στα τέλη Μαρτίου πάνω από το 57% από 45% που ήταν στις αρχές του έτους. Στο τμήμα αυτό έχουν προχωρήσει ασφαλτοστρώσεις στο 50% του τμήματος δηλαδή στα 10 από τα 20 χιλιόμετρα και εδώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

    Στο τμήμα της ΑΒΑΞ, Μιντιλόγλι-Καραίικα, η πρόοδος σκαρφάλωσε στο 35% από το 27% στις αρχές του έτους. Εδώ τρέχουν τα έργα σε βαθμό που υπάρχει η αισιοδοξία πως θα πιαστεί το 50% στο επόμενο δίμηνο-τρίμηνο. Αναφορικά με τις ασφαλτοστρώσεις, πραγματοποιούνται σε μήκος 4-5 χιλιομέτρων και θα επεκταθούν ακόμα περισσότερο μέχρι το καλοκαίρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλες οι γνωστές παραλίες της λίμνης Τριχωνίδας, της μεγαλύτερης φυσικής λίμνης της Ελλάδας (video)

    Για πρώτη φορά, παρουσιάζονται σε βίντεο του KDrone Hellas οι πιο...

    Αεροπορική επίθεση του Ισραήλ κατά των Χούθι – Σε απάντηση επίθεσης των ανταρτών με πύραυλο με βόμβες διασποράς

    Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε την Κυριακή επιθέσεις στην...

    “Εφυγε” ο Δημήτρης Κωνσταντάρας: «Τώρα πάλι μαζί» γράφει ο γιος του δημοσιογράφου για τον πατέρα και τον παππού του

    Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας πέθανε 40 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα...

    Βοηθός υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας του Τραμπ ο Κεφαλονίτης Άρης Κουρκουμέλης

    Ο ομογενής δικηγόρος Άρης (Αριστείδης) Κουρκουμέλης, ανέλαβε και επίσημα...