Πατρών – Πύργου: «Τρέχει» ο αυτοκινητόδρομος – Σε αριθμούς η πορεία κατασκευής του έργου

    Ημερομηνία:

    Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται πλέον η κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com η συνολική πρόοδος έχει φτάσει στο 38,4% και μέχρι το τέλος Μαρτίου οι πιστοποιήσεις υλοποιημένου έργου ξεπερνούσαν τα 113 εκατ. ευρώ.

    Πιο προχωρημένο είναι το τμήμα Γαστούνη-Πύργος που κατασκευάζει η ΤΕΡΝΑ και έφτασε στα τέλη Μαρτίου πάνω από το 57% από 45% που ήταν στις αρχές του έτους. Στο τμήμα αυτό έχουν προχωρήσει ασφαλτοστρώσεις στο 50% του τμήματος δηλαδή στα 10 από τα 20 χιλιόμετρα και εδώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

    Στο τμήμα της ΑΒΑΞ, Μιντιλόγλι-Καραίικα, η πρόοδος σκαρφάλωσε στο 35% από το 27% στις αρχές του έτους. Εδώ τρέχουν τα έργα σε βαθμό που υπάρχει η αισιοδοξία πως θα πιαστεί το 50% στο επόμενο δίμηνο-τρίμηνο. Αναφορικά με τις ασφαλτοστρώσεις, πραγματοποιούνται σε μήκος 4-5 χιλιομέτρων και θα επεκταθούν ακόμα περισσότερο μέχρι το καλοκαίρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone που πλησίαζε το αεροπλανοφόρο Lincoln στην Αραβική Θάλασσα

    Οι αμερικάνικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που...

    Κόβει την πίτα του ο Ροταριανός όμιλος Πάτρα, παρουσία του Διοικητή

    Ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα πραγματοποιεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου...

    Γρ. Αλεξόπουλος: «Προχωράμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποφασιστικότητα»

    Συνάντηση εργασίας με τους Αντιδημάρχους είχε το μεσημέρι της...