Επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε 6 στο εμπορικό κέντρο – Είχε ιστορικό ψυχικών προβλημάτων

    Ημερομηνία:

    Ένας άνδρας 40 ετών με βεβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας ήταν ο δράστης της φονικής επίθεσης σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, μεταξύ τους και ένα βρέφος.

    Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ανέφερε ότι ο δράστης ονομάζεται Τζόελ Κάουτσι και κατάγεται από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

    Πρόκεται για άτομο γνωστό στην αστυνομία.

    «Γνωρίζουμε ότι λίγο αφότου ήρθε στο Σίδνεϊ, πήρε στην κατοχή του μια μικρή αποθήκη που έχει ταυτοποιηθεί», ανέφερε ανώτατος αξιωματούχος που τόνισε ότι ο δράστης σαφέστατα υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας.

    Θεωρείται ότι έπασχε από σχιζοφρένεια.

    «Συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε το προφίλ του δράστη, αλλά είναι πολύ σαφές ότι σε αυτό το στάδιο φαίνεται ότι αυτό σχετίζεται με την ψυχική υγεία του», είπε.

    Cauchy_2

     

    Σύμφωνα με τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κάουτσι μεγάλωσε στην Τουγούμπα και ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν ως καθηγητής αγγλικών.

    Ήταν λάτρης του σερφ και μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε ανάρτηση σε ομάδα στο Facebook από το Σίδνεϊ, όπου ρωτούσε αν κάποιος θα ήθελε να τον συναντήσει για σέρφινγκ στην παραλία Μπόντι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φαίη Σκορδά: Η ατάκα για τον γάμο της που την έφερε σε αμηχανία

    Τα πειράγματα προς τη Φαίη Σκορδά συνεχίζονται αμείωτα στον αέρα της...

    Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθύνονταν στον τουρκικό εναέριο χώρο – «Έχουμε δικαίωμα απάντησης» προειδοποιεί η Άγκυρα

    Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι τα αμυντικά συστήματα του ΝΑΤΟ αναχαίτισαν έναν...

    17χρονος ξυλοκόπησε συνομήλικο του σε τουαλέτες σχολείου

    Θύμα άγριας επίθεσης από συνομήλικό του έπεσε ένας 17χρονος...

    Δήμος Πατρέων: Ποια αιτήματα ικανοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού και ποια όχι

    Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης...