Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το διαζύγιο που σόκαρε το Χόλιγουντ ανάμεσα στον κινηματογραφικό «Μπόρατ» και στη σταρ της ταινίας «Γαμο-Μπελάδες».

    Οι… γαμο-μπελάδες για τον Σάσα Μπάρον Κοέν και την επί 14 χρόνια σύζυγό του Αϊλα Φίσερ φαίνεται ότι άρχισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Μέχρι τις αρχές του 2022 η Φίσερ «γνώριζε ότι ο γάμος της είχε τελειώσει», σύμφωνα με πηγή της «Sun», η οποία αποκαλύπτει ότι εκείνη τη χρονιά η Αυστραλή ηθοποιός απευθύνθηκε στη δικηγόρο των διασήμων στη Βρετανία Φιόνα Σάκλετον, η οποία είχε εκπροσωπήσει τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ στο διαζύγιο των 28.000.000 ευρώ από τη Χίδερ Μιλς.

    GYMALL

    koen11044

    Ο Αγγλος σύζυγός της, από την άλλη, προσέλαβε τη δικηγόρο των σταρ του Χόλιγουντ Λόρα Γουάσερ, η οποία εκπροσώπησε τον Τζόνι Ντεπ στο διαζύγιο από την Αμπερ Χερντ. Ο Κοέν και η Φίσερ, που ήταν ζευγάρι από το 2001, αν και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μόλις προ κάποιων ημερών, στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει στα κρυφά πέρυσι. Η τελική αφορμή ήταν, σύμφωνα με την «Daily Mail» το γεγονός ότι ο Κόεν ήθελε να ζήσει μόνιμα στην Αγγλία, ενώ η Φίσερ στην Αυστραλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Polina Malinovskaya ποζάρει με μπικίνι σε μπαλκόνι στα προάστια της Ρώμης

    Η Polina Malinovskaya ποζάρει με μπικίνι σε μπαλκόνι στα...

    Νίκος Μάνεσης: «Με διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ επειδή είπα το αυτονόητο»

    Την αποκάλυψη πως η ΕΣΗΕΑ προχώρησε πρόσφατα στη διαγραφή...

    ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΩΝ: Είσαι μαϊντανός με ξυρισμένο κεφάλι – ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

      Σε μια νέα επίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά...