Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

    Ημερομηνία:

    Ένα κορίτσι το μεσημέρι του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» συνοδευόμενη από την μητέρα της καθώς ανέφερε ότι είχε πόνους στην περιοχή του πρωκτού.

    Όταν ο γιατροί της έκαναν ερωτήσεις για να καταλάβουν από που μπορεί να προέρχονται αυτοί οι πόνοι το το κορίτσι ανέφερε ότι το βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της.

    Κατόπιν αυτού, ενεργοποιήθηκε από το Νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και ακολούθως η Υ.Π.Α., η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

    Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, εντός του Γ.Ν. Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», ενώ επίσης κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε.

    Ο δράστης προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υ.Π.Α, όπου και συνελήφθη βραδινές ώρες του Σαββάτου.

    Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

    Το βράδυ του Σαββάτου, ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Πειραιά ενημερώθηκε για το σύνολο του προανακριτικού υλικού.

    Το πρωί της Κυριακής  ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...