Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε στην Μυτιλήνη με Τούρκους τουρίστες

    Ημερομηνία:

    Μια έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους 92 Τούρκους επισκέπτες της Μυτιλήνης με το πλοίο «Εσρέφ Ζαλέ» όταν διαπίστωσαν ότι στο λιμάνι τους υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ανάμεσα τους, και ο καπετάνιος του πλοίου Αλή Ζαλέ ο οποίος είναι αντιδήμαρχος της αντικρινής στη Μυτιλήνη πόλης Αϊβαλί.

    Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την ταχύτητα έκδοσης της θεώρησης σε 20 από τους 92 Τούρκους επισκέπτες που επέλεξαν να εκδώσουν θεώρηση στη Μυτιλήνη και όχι στις Προξενικές αρχές της χώρας στην Τουρκία.

    Φλίγκος

    Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης όπου και έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Χριστόφα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει και τον χρηματοπιστωτικό τομέα: 83% των ευρωπαϊκών τραπεζών ήδη τη χρησιμοποιούν

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) μετασχηματίζει πλήθος οικονομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένου του χρηματοπιστωτικού τομέα,...

    “Μάγεψε” η 91η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – φωτό

    Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας γιόρτασε τα 91 της χρόνια...

    Μπαλαρίνες από τον Ολυμπο, μα τον… Ζeus της Αννας-Μαρίας

    Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι ο Παύλος ντε Γκρες -αυτή τη φορά μόνος-,...

    Οι κούκλες Μπουμπουλίνες της ελληνικής Dream Team – φωτό

    Οι παίκτες, εκτός από τον προπονητή και τον κόσμο που...