Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

    Ημερομηνία:

    Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας.

     

    «Είμαι εκ φύσεως άπιστος, οπότε ότι αγαπώ σήμερα, δεν ξέρω αν τα το αγαπώ αύριο. Δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία. Κανείς δεν είναι κανενός. Ο γάμος δεν είναι δέσμευση. Επειδή παντρεύεσαι, θα γίνεις πιστός; Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπο που είσαι μαζί» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

     

    Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας: «Η Βίκυ Καγιά δε λείπει από την τηλεόραση. Η Ζενεβιέβ δε με ενδιαφέρει καθόλου σαν πρόσωπο. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σαν τον τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι, είναι ευαίσθητη και εύθραυστη. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος μου, είναι ένα μεγάλο παιδί.

     

    Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, στον ΣΚΑΙ. Λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν πρέπει να δείξει ότι καίγεται. Την Έβελυν Καζαντζόγλου δεν την ξέρω καθόλου. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα. Αυτός είναι το χειρότερό μου, πραγματικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια χαρά κοπέλα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι 32 νέες μάρκες αυτοκινήτων από την Κίνα στην ελληνική αγορά

    Και ξαφνικά, μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο χρόνια...

    Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν έχουν μόνο υψηλό IQ – Έχουν και αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

    ΔΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%85%cf%88%ce%b7/

    Τα πατρινόπουλα επιλέγουν πολεμικές τέχνες! Μιλούν Σταυρόπουλος, Ασημακόπουλος, Καπερώνης

    Αυξηµένη εµφανίζεται η στροφή των γονέων προς τις Σχολές...

    Πάτρα: Χαμόγελα, χαρά και παιδικές φωνές στα Options Cinemas!

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Με πρωτοβουλία μου, ως Αντιπεριφερειάρχης...