Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα μέτρα αντιπυρικής περιόδου

    Ημερομηνία:

    H Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ μπροστά στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, και με τις τεράστιες ελλείψεις που τα προηγούμενα χρόνια συνέβαλαν στην εκδήλωση και την εξάπλωση καταστροφικών πυρκαγιών να παραμένουν, προχωρά σε εκδήλωση για την παρουσίαση της Ερώτησης που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με θέμα «Μέτρα της κυβέρνησης για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο», αλλά και στις διεκδικήσεις μέτρων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού και των δασών.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απρίλη στις 7:30μμ στον Πολυχώρο Ιχθυόσκαλα. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Αναστασίου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων.

    Παρεμβάσεις θα κάνουν οι:

    Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων

    Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

    Διονύσης Κλάδης, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ

    Βασίλης Φερτάκης, Ανθυποπυραγός, Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Νήσων Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

    Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

    Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα μέτρα αντιπυρικής περιόδου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα Θέρμανσης: Ποιοι κινδυνεύουν να το χάσουν – Όλα τα λάθη που «καίνε» την επιδότηση

    Περιθώριο έως τις 5 Δεκεμβρίου έχουν οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για να...

    Ελαιόλαδο: Γιατί έχει μπει στο μάτι ληστών και οργανωμένων κυκλωμάτων

    Το ελαιόλαδο, έχει και είχε ανέκαθεν την τιμητική του στα...

    Τι είναι η “ερωτική αναρχία” που συγκινεί τις νεότερες γενιές

    Αν ρίξει κανείς μια ματιά γύρω του -στα social,...

    Χρέη – ρεκόρ 3,7 δισ. ευρώ του Δημοσίου

    Το Δημόσιο συνεχίζει να «πνίγει» την αγορά, κρατώντας στα συρτάρια του απλήρωτα τιμολόγια 3,7...