Eurovision: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

    Ημερομηνία:

    Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου.

    Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε και από την ΕΡΤ με δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρεται:

    «Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το τραγούδι «My number one», τη βραδιά του Τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της ελληνικής Κριτικής Επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

    Η Ελλάδα, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», συμμετέχει στην 68η Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

    Η υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας θα “ταξιδέψει” με τη φωνή της Έλενας Παπαρίζου, σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Σουηδία και σε όλο τον κόσμο».
    Φωτογραφία: Τρύφωνας Νάκης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα αδείας: Πόσο αυξάνεται και για ποιους φέτος – Ο τρόπος για να το υπολογίσετε

    Η αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου 2025 φέρνει...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στην εκδήλωση της “ΕΛΕΑΝΑ”

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλμπος Μπονάνος: Η ΕΛΕΑΝΑ , μέσω...

    Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στην πρώτη θέση των πιο ταλαντούχων playmakers της Ευρώπης

    O Kωνσταντίνος Καρέτσας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους...

    Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Αλεξάνδρα Νίκα – Όλες οι λεπτομέρειες

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύονται τη Δευτέρα 7...