ΑΧΑΪΑ: Ποια είναι η λύση που θα προταθεί για την Πούντα – Καλαβρύτων

    Ημερομηνία:

    Πρωώτη αυτοψία σε τμήματα του δρόμου Πούντας Καλαβρύτων με κλιμάκιο που φθάνει αύριο για να αποφασιστεί ποια λύση είναι ιδανικότερη και σε σχέση με τα οικονομικά, ώστε να ξεκινήσει στη συνέχεια η μελέτη που θα βάλει τη διαδικασία στην τελική της ευθεία.

    Το πιθανότερο τεχνικά σενάριο είναι να γίνει νέα χάραξη σε ένα κομμάτι του δρόμου, με διάνοιξη τούνελ από Κερνίτσα μέχρι το Μέγα Σπήλαιο περίπου και παρεμβάσεις σε άλλα σημεία, ώστε το ταξίδι από την Ολυμπία οδό (ύψος Διακοπτού) μέχρι Καλάβρυτα να γίνει πιο σύντομο και κυρίως πιο ασφαλές.

    Βέβαια, αυτά θα οριστικοποιηθούν μετά την αυτοψία των τεχνικών και τη μελέτη από το υπουργείο που θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη λύση.

    Η ουσία πάντως είναι ότι η αυριανή επίσκεψη των δύο υφυπουργών στα Καλάβρυτα δείχνει ότι η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ουσιαστικά με το θέμα του δρόμου που αποτελεί πάγιο αίτημα του Δήμου Καλαβρύτων και όλων των φορέων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διονυσία Κουκίου: Οι έρωτες που έχουν βγει στη δημοσιότητα… δεν ήταν έρωτες

    Η Πατρινή Διονυσία Κουκίου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» του ΑΝΤ1 και...

    Αυτό είναι το λιγότερο στοργικό ζώδιο

    Αν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση ή χρειάζεστε συναισθηματική υποστήριξη,...

    ΔΕΙΤΕ πόσα χρόνια ζωής μας «κόβει» η μουρμούρα και η γκρίνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%8c%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%ce%bf/

    Στον Απόλλωνα ο Justin Kier – Κάτοικος Πάτρας ο περσινός νταμπλούχος Ολλανδίας

    Ο Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε τον Justin Kier βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για...