Νικολέτα Τσομπανίδου: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που πήρε από το The Bachelor και η σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σήμερα

    Ημερομηνία:

    Η Νάνσυ Παραδεισανού υποδέχτηκε στη διαδικτυακή εκπομπή της στο YouTube τη νικήτρια του πρώτου «The Bachelor» Νικολέτα Τσομπανίδου.

    Η νικήτρια του ριάλιτι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τονΠαναγιώτη Βασιλάκο, ενώ αποκάλυψε τι έκανε με τα χρήματα που κέρδισε από το παιχνίδι.

    Αρχικά, η Νικολέτα Τσομπανίδου είπε: «Έχω πάρει τα χρήματα μου από το The Bachelor και χρήματα τα επένδυσα στο πρώτο μου μαγαζί. Άνοιξα κατάστημα με ρούχα και στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ. Στη συνέχεια όμως, κατάλαβα ότι έχει πολύ τρέξιμο και οργάνωση οπότε δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και το σταμάτησα και αυτό».

    Στην συνέχεια, η Νικολέττα Τσομπανίδου για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σήμερα απάντησε: «Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε στην αρχή ήμασταν από απόσταση με τον Παναγιώτη. Με τον Παναγιώτη δε μιλάμε από τότε που τελείωσε το παιχνίδι με διέγραψε και από το Instagram αλλά δεν ξέρω το λόγο. Ίσως επειδή έχει προχωρήσει την ζωή του γι’ αυτό να με διαγράψει.

    Στην αρχή κάναμε μπλοκ και οι δύο με τον Παναγιώτη γιατί όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Εγώ βρήκα μία καινούρια σχέση, Μετά δεν του απαντούσα καθόλου στα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα οπότε καταλαβαίνεις».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κεραμιδάς αποκαλεί τον Φωτήλα… ξεβρακωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1/

    Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

    Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε...

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...