ΑΧΑΪΑ: Η Τροχαία καλεί σε ανάκριση δημοσιογράφους… που είχαν σταθμεύσει τα ΙΧ τους στην είσοδο του Αιγίου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

    Ημερομηνία:

    Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την δίωξη μελών του, τα οποία έχουν κληθεί στην Τροχαία Αιγιάλειας για να δώσουν καταθέσεις, καθώς συγκεντρώνεται προανακριτικό υλικό για τις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις στην Αιγάλεια.

    Ο Αγροτικός Σύλλογος μιλά για καθεστώς τρομοκρατίας: «Στόχος τους είναι η καταστολή και τρομοκράτηση των αγροτών που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να παραμείνουν στα χωράφια τους, ενάντια στην πολιτική που τους καταδικάζει στη φτώχεια».

    Και καταλήγει: «Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες και θα βάλει φρένο στους δίκαιους αγώνες για το ψωμί των οικογενειών τους, ότι θα βάλει εμπόδια στις αγροτικές κινητοποιήσεις που προετοιμάζονται. Θα βρει απέναντί της όλο τον λαό του Αιγίου και όλης της Αχαΐας».

    Να σημειωθεί ότι η Τροχαία είχε καταγράψει και τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων των ΜΜΕ , όπου δημοσιογράφοι είχαν μεταβεί στην περιοχή έξω από το Αίγιο, στην παλαιά εθνική οδό για να καταγράψουν τα αγροτικά μπλόκα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Κυριακή το μνημόσυνο του καθηγητή φυσικής Θανάση Μπέλλου

    Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το πρωί, θα...

    Από το ψυγείο στο TikTok: Πώς το ελληνικό γιαούρτι έγινε παγκόσμιο φαινόμενο

    Μετά τον μεσημεριανό ύπνο, με τα μάγουλα ακόμη ροδαλά...

    Νεαροί μετέτρεψαν την πλατεία …σε ρινγκ

    Σκηνές που θύμιζαν… ρινγκ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην κεντρική...