«Συνάντηση Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου – Γιάννη Σελίμη»

    Ημερομηνία:

    Με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε προσφάτως, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών και υποψήφιος πρόεδρος στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Σελίμης.

     

    Στο επίκεντρο της εκτενούς συζήτησης ήταν οι Υποδομές, όπου οι μηχανικοί κατέχουν νευραλγικές θέσεις ευθύνης, μέσω των οποίων δημιουργούνται νέες αναπτυξιακές προοπτικές και θέσεις εργασίας και στην Αχαΐα, αλλά και αντίστοιχα οι Μεταφορές. Στην κορυφή της ατζέντας βρέθηκαν: ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου, η υλοποίηση και η σημασία των σύγχρονων οδικών αξόνων στη Δυτική Ελλάδα, ο σιδηρόδρομος και τα υδατοδρόμια. Πλήρης ενημέρωση υπήρξε δε από την κα. Αλεξοπούλου και για την Ηλεκτροκίνηση  στην οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο.

    Τέλος, η Υφυπουργός, και με την ιδιότητά της ως Μηχανικός, εξέφρασε την αισιοδοξία της για νίκη της ΔΚΜ στις προσεχείς εκλογές του ΤΕΕ, τόσο σε κεντρικό επίπεδο με την επανεκλογή του Γιώργου Στασινού ως προέδρου αλλά και στη Δυτική Ελλάδα, όπου έχει φτάσει η στιγμή της αλλαγής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί δεν πέφτει ο Πύργος της Πίζας στους σεισμούς – Μηχανικοί έλυσαν το αίνιγμα

    Η ιταλική κυβέρνηση ζητά προτάσεις για το πώς να...

    Έρχονται πάνω από 1.000 ανακλήσεις ασύλου μέχρι τον Ιούνιο του 2026

    Μαζική επανεξέταση και αύξηση των ανακλήσεων ασύλου προανήγγειλε από...

    Τέμπη: Τα δέκα λεπτά που χώρισαν την ζωή από τον θάνατο για έναν πατέρα και μια κόρη

    Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, 42 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, ο...