Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

    Ημερομηνία:

    Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με περισσότερη ευημερία και ασφάλεια».

    Ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει πώς πολλές οικογένειες αδυνατούν λόγω της ανεξέλεγκτης ακρίβειας να απολαύσουν ένα γεμάτο πασχαλινό τραπέζι. «Χρειάζεται πολιτική βούληση και σχέδιο για να προστατεύσουμε τα εισοδήματα των πιο ευάλωτων νοικοκυριών και της μεσαίας τάξης, ώστε να ξεβαλτώσει η αγοραστική δύναμη του ελληνικού λαού από την τελευταία θέση στην ευρωζώνη», προσθέτει.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει την υποχρέωση «να ξανακάνουμε εθνικό στόχο τη σύγκλιση της πατρίδας μας με τα πιο ανεπτυγμένα κράτη της Ευρώπης. Το πετύχαμε στο παρελθόν, μπορούμε να το πετύχουμε και σήμερα μέσα από ένα άλλο υπόδειγμα διακυβέρνησης, που θα έχει περισσότερη διαφάνεια, δημοκρατική συμμετοχή και σεβασμό στο κράτος δικαίου. Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε».

    Φλίγκος

    Επίσης σημειώνει πώς το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού σηματοδοτεί τη νίκη της αλήθειας κατά του ψεύδους, της αγάπης κατά της μισαλλοδοξίας και του θριάμβου της ζωής πάνω στον θάνατο κι είναι διαρκές και πανανθρώπινο.

    «Το φετινό Πάσχα ας αγωνιστούμε για να μετατραπεί σε πέρασμα από έναν κόσμο πολέμων, δοκιμασιών και ανισοτήτων σε μια κοινωνία συμπερίληψης, ειρήνης και αλληλεγγύης. Η αγωνία μας βρίσκεται στον άμαχο πληθυσμό που θυσιάζεται στη Γάζα, αλλά και σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Η ανθρωπότητα οφείλει να διασφαλίσει τη νίκη της καταλλαγής εις βάρος της ισχύος των όπλων», αναφέρει και εύχεται «από καρδιάς σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο κουβάς κρεμόταν πάνω από πεζούς! (φωτο)

    του Α. Ροδίτη Δεν είναι μόνο τα κτίρια που είναι...

    ΠΑΤΡΑ-ΚΑΣΤΡΟ: Επιτέλους, φτιάχνουν πεζοδρόμια…

    του Α. Ροδίτη Επιτέλους, υπήρξε παρέμβαση από τον δήμο της...

    Πάτρα: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΧΑΝΑ – Παρκάρουν στη μέση του δρόμου… για τη λαϊκή

    του Α. Ροδίτη Δεν είναι υπερβολή ότι μέχρι και παρκαρισμένα...

    ΠΑΤΡΑ: Το κτίριο στην Κανακάρη και Γούναρη – Μια ακόμα “παγίδα”

    του Α. Ροδίτη Δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις το κτίριο που...