Met Gala 2024: Η ξεχωριστή εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο κόκκινο χαλί – «Γιατί φοράει το κουρελιασμένο πουλόβερ;»

    Ημερομηνία:

    Έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Met Gala η Κιμ Καρντάσιαν για ακόμη μία χρονιά. Η επιχειρηματίας και σταρ του ριάλιτι μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της, με τους φωτογράφους να κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την καλύτερη φωτογραφία της.

    Ήταν 2013 όταν η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη γιορτή της μόδας. Εκείνη την χρονιά η Αμερικανίδα σταρ συνόδευε τον τότε σύζυγό της Κάνιε Γουέστ και ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την Νόρθ.

    Φέτος το αστέρι της οικογένειας Καρντάσιαν φόρεσε μία δημιουργία του Τζον Γκαλιάνο για τον οίκο Margiela, που σύμφωνα με την Vogue είναι εμπνευσμένο από την Haute Couture συλλογή του οίκου Dior για το φθινόπωρο του 1997.

     

    Ο Τζον Γκαλιάνο που δημιούργησε το έργο τέχνης που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν, το 1997 έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior, ενώ απολύθηκε από τον διάσημο οίκο το 2011.

     

    Πάνω από το ιδιαίτερο φόρεμά της η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φόρεσε μία γκρι κασμιρένια ζακέτα. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν πιο “ήρεμα”, τονίζοντας έτσι την δημιουργία που φορούσε.

     

    Με τον οίκο Margiela συνεργάστηκαν για το φετινό Met Gala και άλλοι σταρ, όπως ο Bad Bunny και η Zendaya. 

    «Βροχή» τα σχόλια στο X (πρώην Twitter)

    «Η Kim Kardashian [φορώντας] ένα φόρεμα με το οποίο δεν μπορεί να μετακινηθεί», σχολίασε ένας χρήστης.

    «Τώρα γιατί η Kim Kardashian φοράει αυτό το κουρελιασμένο πουλόβερ με αυτό το ωραίο φόρεμα;» ένας εξίσου μπερδεμένος θεατής τόνισε. «Ω, Κιμ Καρντάσιαν, γιατί κρατάς αυτό το τοπ;; Σε παρακαλώ! Κατέστρεψε όλο το φόρεμα…» ρώτησε ένας χρήστης στο X.

    Αλλά η K-queen δεν φαινόταν καθόλου να ντρέπεται για την εμφάνισή της…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Την Δευτέρα ξεκινούν οι εκπτώσεις- Ποια Κυριακή μπορούν ν΄ανοίξουν τα καταστήματα

    Σε ανακοίνωσή του για της θερινές εκπτώσεις ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας...

    Ειρήνη Μουρτζούκου: «Για τον Παναγιώτη, θέλει δεν θέλει θα ομολογήσει» υποστηρίζει η μητέρα του

    Λίγες ώρες πριν την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Πατρών, η μητέρα του...

    Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά θα αντικαταστήσουν τα smartphones (vid)

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, προέβλεψε μια ριζική...

    Πρωταθλήτριες στα δάνεια οι ελληνικές τράπεζες

    Η σημαντική ενίσχυση των εργασιών των πιστωτικών ιδρυμάτων διαμορφώνει...