Έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου

    Ημερομηνία:

    Στο «μικροσκόπιο» του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας μπαίνει το βούλευμα αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

    Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την έφεση που άσκησε σήμερα ο Αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας, Νικήτας Θεολογίτης, στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση για υφ´όρων αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για το ρόλο του διευθυντή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφεση ασκήθηκε με το σκεπτικό πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για την υφ΄ όρων απόλυσή του, καθώς οι διαδικτυακές δημοσιεύσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής που έχουν άμεση σχέση με την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, καταδεικνύουν την κακή διαγωγή του και την επικινδυνότητά του για την τέλεση νέων εγκλημάτων, εφόσον αποφυλακιστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...