Βραυρώνα: Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους – Η κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τον πατέρα

    Ημερομηνία:

    Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια στην Βραυρώνα. Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ και φρίκη.

    Η Αστυνομία περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του βρέφους και να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες για τον πατέρα και την μητέρα του.

    Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού, είδαν τον χώρο γεμάτο αίματα. Αρχικά το ζευγάρι δεν έλεγε τι έχει συμβεί. Τελικά ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το μωρό στα σκουπίδια και όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, είπε ότι το βρέφος «γεννήθηκε νεκρό, δεν έκλαιγε και δεν είχε σφυγμό».

    «Καταλάβαμε και οι δύο ότι ήταν νεκρό. Το κουνούσαμε για να δούμε αν θα κλάψει και δεν γινόταν τίποτα. Είμαστε στην χώρα σας πολύ λίγο καιρό. Φοβηθήκαμε ότι θα μας κατηγορήσετε που γεννήθηκε νεκρό το μωρό και θα μας στείλετε στην φυλακή» τόνισε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

    Βραυρώνα βρέφος

    Ο 24χρονος αρνείται ότι κακοποίησε το μωρό και ότι το χτύπησε στο κεφάλι. Ο ίδιος αποδίδει τα τραύματα στην μεταφορά από τον κάδο στο κοντέινερ με τα σκουπίδια, όπου και βρέθηκε το νεκρό βρέφος από τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου.

    Σημειώνεται ότι η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται φρουρούμενη στο μαιευτήριο «Έλενα» και φαίνεται να βρίσκεται σε σοκ καθώς δεν έχει μιλήσει καθόλου. Μαζί της βρίσκεται συνεχώς και ψυχολόγος.

    «Κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο»

    «Κατάλαβα ότι έχει γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο περίπου 3 κιλών, τελειόμηνο», ανέφερε ο γυναικολόγος – μαιευτήρας, Θανάσης Δούσκος, που εξέτασε πρώτος την κοπέλα από το Νεπάλ.

    Ο γιατρός, που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή, στο νοσοκομείο που επισκέφθηκε το ζευγάρι, αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/5), μιλώντας στο MEGA, είπε: «χθες, περί τις 23:30, όταν και εφημερεύαμε μαζί με τον διευθυντή μου, με καλέσανε γιατί προσήλθε με ταξί ένα ζευγάρι από το Νεπάλ μαζί με έναν διερμηνέα. Η γυναίκα μου είπε ότι έχει περίοδο, αλλά στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο».

    «Το έμβρυο θα μπορούσε να ζήσει»

    Μάλιστα ο κ. Δούσκος, σημείωσε ότι, «αμέσως τη ρώτησα που είναι το έμβρυο και άρχισε να μου λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος και ότι δεν ξέρει τι της λέω. Στην αρχή μιλούσε αγγλικά, ενώ μετά έκανε πως δεν ξέρει. Οπότε, κατευθείαν κάλεσα την αστυνομία. Και οι δυο είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση από το γεγονός. Η ίδια υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό πέντε μήνες πριν σε ένα χωράφι. Ο άνδρας της υποστήριζε πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος».

    «Το έμβρυο θα μπορούσε να ζήσει, ήταν μεγάλη κύηση», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αθηνά Ωνάση: Βγαίνει από τη σκιά – Σπάνια δημόσια εμφάνιση με κόκκινη τουαλέτα και βαθύ ντεκολτέ στο Παρίσι

    Γνωστή για την απόμακρη και διακριτική της στάση απέναντι στη δημοσιότητα,...

    Στην Ελλάδα ο αδερφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας – Διακοπές στο Αιγαίο με υπερπολυτελή θαλαμηγό και συνοδεία 100 ατόμων

    Στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Μουκρίν μπιν Αμπντουλαζίζ,...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στον Σάκη Παναγιωτόπουλο

    Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του...

    Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αρεοπαγίτη ε.τ. Αργύρη Ν. Σταυράκη «ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ»

    Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδ. «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» (Αθήνα) το βιβλίο...