Την Τρίτη η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

    Ημερομηνία:

    Την προσεχή Τρίτη (14/5) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (25/5) στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

    Εκεί θα δώσουν το «παρών» η ΕΠΟ, οι δύο φιναλίστ του τελικού, η αστυνομία και η ΔΕΑΒ, η πλευρά του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αλλά και ο τηλεοπτικός πάροχος, η Cosmote TV.

    Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο τραπέζι οι δύο φιναλίστ δεν θα έχουν κόσμο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, καθώς στο Στάδιο δεν έχουν μπει οι κάμερες νέου τύπου και τα απαιτούμενα τουρνικέ ώστε να πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά στις Οινιάδες

    Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Οινιάδες,...

    16χρονος και 20χρονος έβαλαν φωτιά σε ανήλικο – Tον περιέλουσαν με αντισηπτικό

    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 16χρονος παραλίγο να...

    Τα γυαλιά του Μπραντ Πιτ στην ταινία F1 γίνονται ανάρπαστα

    Ο James Dean τα φόρεσε για να κρύψει την...

    ΠΑΤΡΑ: Η Ιατροδικαστική έκθεση που οδήγησε σε αυτοκτονία ένα κοριτσάκι 14 ετών! Ο εφιάλτης που ζούσε! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου,...