Σεμινάριο από το “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας «Ακτινοδιαγνωστικές & Αιματολογικές εξετάσεις – Τι μας αποκαλύπτουν για την κατάσταση του ασθενούς»

    Ημερομηνία:

    Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας συνεχίζει τον  κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων για ασθενείς με καρκίνο και για τον γενικό πληθυσμό, για όλους όσους θέλουν να λύσουν τις απορίες τους για ιατρικούς χειρισμούς, που έχουν σχέση με τον καρκίνο. 

    Το Σάββατο 18 Μαΐου  2024 και ώρες 10:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση με θέμα: «Ακτινοδιαγνωστικές  & Αιματολογικές εξετάσεις – Τι μας αποκαλύπτουν για την κατάσταση του ασθενούς και την θεραπευτική προσέγγιση» με ομιλητές τον κο Αχιλλέα Νικολακόπουλο – Παθολόγο – Ογκολόγο, MD, PhD Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

    και την κα Αθανασία Τσαπαλίρα- Ιατρός- Ακτινολόγος Ιδιώτης Μαγνητική Πατρών.

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο  Mosaic (Ερμού 112) με ελεύθερη συμμετοχή και ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.

    Το 2ο σεμινάριο του Προγράμματος “MEET THE EXPERTS” υλοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Μαγνητικής Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΑΞΟΣ: «Χαμός» για ένα εισιτήριο για Μπάρι!

     του Αχιλλέα Ροδίτη Για το περασμένο Σάββατο, στην πτήση από...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/9/2025

    Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/9/2025): 17:00 ΕΡΤ1,...

    Στην Αθήνα το Final Four 2026 της EuroLeague

    Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague...