Στην Πάτρα η Γ.Γ. Δημογραφικής Πολιτικής Μαρίνα Στέφου- Θα μιλήσει στην ημερίδα για το δημογραφικό

    Ημερομηνία:

    Στην Πάτρα θα βρεθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δρ Μαρίνα Στέφου, η οποία είναι κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας με θέμα: «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» (Ρήγα Φεραίου 106).
    Η κα Στέφου θα παρουσιάσει τους άξονες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το Δημογραφικό. Την ημερίδα που διοργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και χορηγό επικοινωνίας την «Γ» θα χαιρετίσουν ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αντιπεριφεριάρχης Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Γεωργία Ντάτσικα και η αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων.
    Ομιλητές είναι οι:
    – Βύρων Κοτζαμάνης, Καθηγητής Δημογραφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα: “Οικογένεια, γονιμότητα και παιδιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη”
    -Iωάννης Βενέτης, πρόεδρος στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητής με θέμα: “Δημoγραφικό πρόβλημα. Που βρισκόμαστε, τι κάνουμε;”
    -Αναστασία Μανωλοπούλου, πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. Συζήτηση – Κλείσιμο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί μετέχουν στην αυριανή απεργία

    Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πάτρας σημειώνεται ότι: Την Τρίτη,14...

    Μητσοτάκης σε Τασούλα: Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έχει συμβολικό βάρος

    Στην ανάγκη διαφύλαξης του χαρακτήρα του μνημείου του Αγνώστου...

    Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του

    Έως το μεσημέρι αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς»...

    Βραχνέικα: Νήπια για μάθημα μέσα από επικίνδυνα «ποτάμια» βροχής!

    Τρέµει η ψυχή τους κάθε φορά, που βρέχει, γνωρίζοντας...