ΗΠΑ: Συνελήφθη 52χρονος διευθυντής λυκείου στη Νέα Υόρκη για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη διευθυντή δημόσιου λυκείου του Κουίνς στη Νέα Υόρκη προχώρησαν την Τετάρτη η αρχές μετά από καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.

    Ο Μάικλ Μπούντου, ένας 52χρονος διευθυντής στο Λύκειο «Τζον Άνταμς», φέρεται να χάιδεψε το εσωτερικό του μηρού της μαθήτριας τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

    Στη συνέχεια, την Τρίτη, φέρεται να έδειξε στην έφηβη ένα βίντεο να κάνει σεξ, λέγοντάς της πως: «Αυτή μπορεί να είσαι εσύ», σύμφωνα με τις πηγές.

    Η 15χρονη μαθήτρια κατήγγειλε την σεξουαλική παρενόχληση του ενήλικα, ο οποίος και τέθηκε υπό κράτηση λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης στο σχολείο Rockaway Boulevard, σύμφωνα με τις αρχές.

    Ο Μπούντου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση τρίτου βαθμού, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    «Αυτή η υποτιθέμενη συμπεριφορά είναι καταδικαστέα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών μας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας Τζένα Λάιλ σε δήλωση. “Αυτός ο υπάλληλος έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια εν αναμονή της έρευνας.”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έγκλημα στην Αμφιλοχία: «Ο δολοφόνος ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι μας» – Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της 51χρονης Άννας

    Μηνύματα με πάθος, αναπάντητες κλήσεις, λόγια με παράπονο και ανεξήγητες...

    Προφυλακίστηκε ο διευθυντής γυμνασίου στο Ηράκλειο που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης μαθήτριας

    Στη φυλακή οδηγήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και...

    ΠΥΡΓΟΣ: Αγροτικό όχημα… «βούτηξε» σε κανάλι (ΦΩΤΟ)

    Ευτυχώς, γλιτώσαμε τα χειρότερα από το τροχαίο που σημειώθηκε...

    Καταπέλτης η εισαγγελέας εναντίον 44χρονου youtuber: «Σύγχρονη μορφή εμπορίας ανθρώπων»

    Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δίκη του youtuber Λευτέρη Κ., που...