ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ για ποιον λόγο ο Τούρκος αγόρασε το σπίτι που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Τούρκος επενδυτής αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, με σκοπό να πάρει την golden visa.

    Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, και αγοράστηκε στην τιμή των 250.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

    Ο Τούρκος επενδυτής αγόρασε όλο το ακίνητο, το ισόγειο όπου έμενε η μητέρα με τα τρία παιδιά και άλλους δύο ορόφους, σε έναν από τους οποίους έμενε και η σπιτονοικοκυρά που πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

    Το ποσό από την πώληση θα μοιραστούν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, σύμφωνα με τον οποίο το αρχικό ποσό πώλησης ήταν 300.000 ευρώ. Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε πρώτη στο flamis.gr έκανε λόγο για τίμημα 250.000 ευρώ. Μένει να διευκρινιστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο μαθητής από την Πάτρα που έγραψε το απόλυτο 20 σε μαθηματικά, φυσική και χημεία

    Ο μαθητής του 13ου ΓΕΛ Πάτρας έγραψε το απόλυτο 20...

    ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ: Συνάντηση με δημοσιογράφους και… δήλωση για τις πυρκαγιές

    Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής...

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου τρέμει μέσα στη φυλακή! Γιατί κάθεται οκλαδόν στη μέση του κελιού όλη τη νύχτα και… τι φοβάται!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%86%cf%85/

    “Πάτρα Ενωμένη”-K. Σβόλης: Οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών και υπερείσπραξη για τον Δήμο Πατρέων

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πάτρα Ενωμένη αναφέρονται τα...