Της κακομοίρας με γνωστό ιερέα! Παράτησε την πρεσβυτέρα στην Πάτρα και τα ‘φτιαξε με την ξαδέλφη!

    Ημερομηνία:

    της Σοφίας Καυκοπούλου (ΓΝΩΜΗ)

    Η περίπτωση πρώην πρεσβυτέρας που χώρισε από τον ιερέα άνδρα της δεν είναι σπάνια. Ωστόσο το να θέλει ο παπάς να χωρίσει τη γυναίκα του και να πετάξει τα ράσα είναι ομολογουμένως μια πιο σπάνια περίπτωση απ’ ότι να έφευγε η παπαδιά για να κάνει τη ζωή της! Έτσι λοιπόν, ιερέας γειτονικής Μητροπόλεως αποφάσισε να ξαναγίνει λαϊκός εγκαταλείποντας την παπαδιά και τα δύο παιδιά του κυριολεκτικά επί ξύλου κρεμάμενους! Μια γυναίκα που αναγκάζεται να δουλεύει σε περιστασιακές εργασίες για να θρέψει τα ανήλικα τέκνα της!

    Όμως πραγματικά άφωνους μας άφησε η αποκάλυψη της παπαδιάς ότι ο πρώην ιερέας συνήψε δεσμό με την δεύτερη εξαδέλφη του! Ο πρώην παπάς ζει πλέον ανενόχλητος τον  έρωτά του στην πρωτεύουσα, έχοντας αποσχηματιστεί, όμως τα παιδιά του, όπως καταγγέλλει η πρώην πρεσβυτέρα, στην κυριολεξία… πεινούν! Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον στις δικαστικές αίθουσες και μένει να δούμε τι θα γίνει για δύο παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τα βασικά. Ο ιερέας είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Αχαΐα και οι εξελίξεις στην προσωπική του ζωή συζητούνται έντονα στην Πάτρα και την Αχαΐα γενικότερα. Η πρώην πρεσβυτερα μενει στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός – Μαρουσάκης: Επικίνδυνη μεταβολή του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

    Για επικίνδυνη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες, με καταιγίδες, πτώση...

    ΕΟΔΥ: Αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία

    Αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάσε η...

    Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό» λέει η μητέρα του 20χρονου Έλληνα – Συγκλονιστική φωτογραφία από το νοσοκομείο

    Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του άτυχου 20χρονου...

    Πάτρα: Διήμερο Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στον Έσπερο της πλατείας Γεωργίου

    Με ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάτρα το...